skip to Main Content

Textieldrukkerij & Groothandel

‘Wij leveren en bedrukken een uitgebreid assortiment werk- vrijetijds- of promotie textiel. U kunt terecht voor oplages vanaf 1 stuks zoals een shirt, of shirts voor speciale gelegenheden zoals vrijgezellen-advonden, reunies e.d., maar met onze drie M&R textieldruk automaten zijn hele grote oplages tot duizenden opdrukken ook geen probleem!’

Geschiedenis

Na eind 70-er jaren te zijn begonnen met experimenteren met het bedrukken van textiel, is Lupo Mulder in 1983 begonnen in een Offset en Zeefdrukkerij. De vraag naar bedrukte bedrijfskleding en band merchandise werd steeds groter waardoor we ons begin 90-er jaren exclusief zijn gaan richten op het bedrukken van textiel.

In 1993 zijn Lupo Mulder en Mireille Hulsker Z-WEAR begonnen en verhuisd naar onze huidige locatie aan het Haringvlietplein 7 in Zierikzee, een nieuw ruim bedrijfspand. Hier zijn onze activiteiten verder gegroeid en werken we nu met 3 M&R textieldruk automaten, zodat we een groot assortiment promotie textiel en werkkleding uit voorraad kunnen leveren aan afnemers.

Back To Top