skip to Main Content

Textieldrukkerij & Groothandel

Wij leveren en bedrukken een uitgebreid assortiment werk- vrijetijds- of promotie textiel. U kunt terecht voor oplages vanaf 1 stuks zoals een shirt, of shirts voor speciale gelegenheden zoals vrijgezellen-avonden, reünies e.d., maar met onze M&R textieldruk automaat zijn hele grote oplages tot duizenden opdrukken ook geen probleem!’

 

Geschiedenis

Na eind 70-er jaren te zijn begonnen met experimenteren met het bedrukken van textiel, is Lupo Mulder in 1983 begonnen in een Offset en Zeefdrukkerij. De vraag naar bedrukte bedrijfskleding en band merchandise werd steeds groter waardoor we ons begin 90-er jaren exclusief zijn gaan richten op het bedrukken van textiel.

In 1993 zijn Lupo Mulder en Mireille Hulsker Z-WEAR begonnen en verhuisd naar onze locatie aan het Haringvlietplein 7 in Zierikzee, een nieuw ruim bedrijfspand. Om “de vooruitgang” een kans te geven hebben we gehoor gegeven aan het dringende verzoek van de gemeente Schouwen-Duiveland en een projectontwikkelaar om na 25 jaar toch nog te verhuizen naar een nieuwe locatie 250 meter verderop. Sinds januari 2021 zijn we dus op de Grevelingenstraat 16 Zierikzee te vinden. Dankzij extra investeringen die we zelf in deze verhuizing gedaan hebben is ons nieuwe pand voorzien van 190 zonnepanelen zodat we met 100% groene stroom produceren.

Back To Top